Reacties

Steffie Wyffels
2 jaar geleden

Lieve Margot,
Wat is dit allemaal ongelooflijk mooi!
Dit is hoe ik je ken, jij met je knotsgekke fantasieën om daarna om te zetten in dromen en nadien de realiteit! Je bent een echt pareltje, die zoveel liefde en gekheid op een stokje kan stralen! 'Echt Oprecht', tis geen één die zoiets origineels zegt, en voor een droom vecht! You're doing fantastic work!
Lieve groetjes!

Annelies Druart
2 jaar geleden

Je klikt en je klikt en je klikt … En dan leun je achterover, want je kwam terecht op 'Echt oprecht'. Dan valt je mond open van verbazing. Echt oprecht ... dit is prachtig! Veel succes, Margot!

Mauroo Dirk
2 jaar geleden

Knappe website met zeer leuke en originele producten ! Doe zo voort Margot !

nonkel Christiaan en tante Rita.
2 jaar geleden

mooi gedaan en succes met je nieuwe uitdaging

Lieve Roobroeck
2 jaar geleden

Oprechte waardering voor je creativiteit en je heldere website. Kreeg via je moeder al meerdere creatieve en hartverwarmende kaartjes door jou gemaakt. Wens je veel geluk met je opzet.

Vermeersch Maryke
2 jaar geleden

Als vriendin van je mama ken ik jouw positieve kwaliteiten en ik voel dat het recht uit je hart komt.
Een leuke site die ik zeker zal doorgeven aan mijn vrienden en familie.
PROFICIAT

Mia Mulier
2 jaar geleden

Dit is zo stijlvol en leuk Margot. En met zoveel goesting en enthousiasme opgezet. Ik heb toevallig al een paar staaltjes van jou kunde gezien. Prachtig! Dit wordt beslist een succes.
Proficiat.

Mauroo Dirk
2 jaar geleden

Wat een knappe website met heel veel leuke producten ! Je mag er best fier op zijn.

Berdien
2 jaar geleden

Creatieveling dat jij toch bent. Wat ben ik trots op wat je hier op poten zet. Zo leuk om het proces te zien. Jij gaat steeds heel zorgvuldig aan de slag met elke nieuwe opdracht. Mij heb je nog nooit teleurgesteld! Je helpt altijd meedenken en komt steeds met nóg betere ideeën tevoorschijn. Echt knap!!! 💓

Hanne De Coninck
2 jaar geleden

Margot, je mag echt oprecht fier zijn op je website. Het is een pareltje geworden van allemaal pareltjes van creativiteit. We hebben al van verschillende creaties van jou mogen genieten (kaartjes, sierkussen, babyromper, t-shirt volgens geboortekaartje) en ze staan allemaal op opvallende, speciale plaatsen in ons huis. Telkens als we er eentje zien, komt er een lach op ons gezicht. Of als het kledij betreft, kijken anderen vol verwondering ernaar. Knap hoe jij dat kan. Proficiat!

Edith Druart
2 jaar geleden

Amai, wat een inspirerende mooie site is dit geworden. Proficiat!

Reactie plaatsen